Försäljningsvillkor

Beställningar

Beställningarna skickas ut senast bankdagen efter betalning kommit telandet.se tillhanda.

Om beställaren är under 18 år så måste beställaren inneha målsmans tillstånd innan köpet genomförs.

Priser

Alla priser i webshopen anges i Svenska Kronor inklusive moms. Det är alltid priset i webshopen som är det gällande och detta kan ändras utan föregående varning. Vi reserverar oss för eventuella skrivfel och uppenbara felprissättningar

Normalt finns alla produkter du kan beställa från oss för omgående leverans.

Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för lagerhållning hos våra leverantörer samt för eventuella prisfel som inträffat hos någon av våra leverantörer. Vi reserverar oss för mindre förändringar i produktblandningar samt variationer i färg och form på produkter jämfört med bilder på hemsidan. Vid längre leveransförsening har du möjlighet att upphäva köpet.  Kontakt oss på info@kryddlandet.se

Köp- och leveransvillkor

Leveranstid och leveranssätt

Vi använder oss av Posten och Schenker för att skicka ut leveranser. Leverans sker i regel till närmaste utlämningsställe. 

Leveranstiden är ca 2-5 vardagar från den dag beställingen gått igenom. Vid förskottsbetalning tar det 1 dag extra innan leveransen påbörjas.

Avisering sker via SMS i första hand, E-post i andra hand. Det är du som köpare som ansvarar för att korrekt uppgifter lämnas vid köp. Uppgivet namn måste stämma med namn på ID-kort. Ev. felaktigheter måste meddelas till oss direkt för korrigering. Ändra namn eller adress efter försändelsen lämnat oss kan göras till självkostnadspris(180 kr)

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på speditören.

Alla försändelser från oss går att följa genom att ladda ner appen "Mina Paket" från Unifaun.

Fraktkostnad

Fraktkostnad inom Sverige är 39 kr oavsett storlek på ordern. Fraktfritt för beställningar som överstiger 500 kronor i varuvärde. 

För försändelser utanför Sverige gäller andra fraktkostnader och ingen fraktfri gräns.

Ej uthämtade paket

För ej uthämtade paket debiteras en avgift på 295 kronor inkl. moms för hantering och returfrakt.

Transportskada

Om ditt paket är skadat när det hämtas ut ska skadan anmälas direkt på plats hos ombudet. Mycket viktigt är att du även tar kort på paketet, både utsida och insida. Kontakta sedan Telandet via mail och förklara vad som hänt med ditt paket samt bifoga bilder. Vi tar sedan hand om skadeanmälan.

Reklamation och returrätt

Vi vill att du ska vara helt nöjd med våra produkter. Om du av någon anledning inte skulle vara nöjd vill vi gärna att du först meddelar oss detta via telefon eller e-post och därefter returnerar produkten. Bifoga alltid namn, adress, telefonnummer och/eller e-postadress samt kontonummer för återbetalning.

Du kan inte låta paketet gå i retur på vår bekostnad, i sådana fall debiterar vi 295 kr inkl. moms för returfrakten precis som när man inte hämtar ut sitt paket.

Ångerrätt/Reklamation

Alla varor förblir Telandets egendom till dess fulla betalning erlagts.

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du rätt att returnera beställda felfria varor (gäller ej livsmedel) utan att ange någon anledning, men du betalar själv returfrakten i dessa fall. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer, kov.se.

För att returen ska kunna behandlas så snabbt och smidigt som möjligt behöver vi ordernummer. De returnerade varorna skall vara i oanvänt och oskadat skick i originaletui. (Plombering eller skyddsplast får inte vara bruten). Returnera varan tillsammans med plocklistan (eller en kopia av denna). Varorna ska vara väl förpackade i av posten godkänt ytteremballage. Ange returorsak. Du måste själv bekosta returporto. Retur får inte ske som postförskott eller efterkrav. 

Betalningsalternativ

- Klarna

Med betalning via Klarna väljer du hur du vill betala efter att köpet är genomfört. Du kan betala med faktura, delbetalning, kort (Visa, MasterCard och American Express). 

- Förskottsbetalning

Du betalar in pengar i förväg på vårt bankgiro nr 804-6112 alternaivt Swish som går till vårt företag Kryddlandet i Skellefteå AB. Se till att tydligt märka inbetalningen med ditt ordernummer (vi använder oss inte av OCR nummer).

Minimiorder

Minimiorder är 50 kr inklusive moms, frakt ej inräknat.

Hantering av Personuppgifter

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser. Läs mer om vår hantering av personuppgifter här!

https://www.telandet.se/info/privacy-policy/

SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: